Символи на късмета в дома

24/12/2016, 09:15:25
Оценка 4.5 от общо 51 гласа
24/12/2016
Символи на късмета в дома

Кои са символите, носещи късмет в дома и къде да ги поставим?

Водно конче

Водното конче се смята за символ на късмета и благополучието. Най – популярният начин да го добавите в декора на дома си е чрез текстил – например декоративни възглавнички, спални комплекти или завеси с лик на водно конче.

Конска подкова

Според традициите конската подкова е талисман, носещ успех. Добре е подковата да бъде закачена в близост до входната врата или над нея. Така тя ще предпазва дома от негативна енергия, болести и финансови несполуки.

Четирилистна детелина

Всички сме чували, че намирането на четирилистна детелина носи късмет. Ако откриете това рядко цвете може да го съхранявате в някоя дебела книга, семеен албум или портфейла си. Фигурка на четирилистна детелина може да поставите около домашната библиотека, разбира се популярен вариант са и бижута с детелина – колиета, обеци, пръстени.

Фигурка на слон

Слонът е символ на мъдрост и сила. Той е покровител на плодородието и дъжда и се смята, че носи щастие. Фигурка на слон може да поставите в дневната или спалнята.

Буда

Символът на Буда в интериора на жилището носи спокойствие, позитивна енергия и щастие. Поставена в офиса фигурка на Буда ще донесе успех в бизнес начинанията ви и финансови постижения.

Жаба с три крака

В магазините за китайски стоки може да намерите жаба с три крака, за която се смята, че нсои щастие и благополучие. Сложете фигурката на жаба в близост до входната врата с глава обърната към вътрешността на дома.


Кои са символите, носещи късмет в дома и къде да ги поставим? Водно конче Водното конче се смята з