Слънчева къща в стил прованс за голямо семейство

12/12/2019, 15:01:15
Оценка 5 от общо 2 гласа
12/12/2019
Тагове:
Слънчева къща в стил прованс за голямо семейство

Къщата, която ще ви покажем се разполага на два етажа с обща площ от 218 кв.м. В нея живее семейство с две деца – син и дъщеря и по-възрастните им родители – баба и дядо – общо 6 човека.

Семейството е гостоприемно и по тази причина домакините са държали много на големия, просторен хол и уютна трапезария.

Целта на интериора е била да създаде усещане за уют, топлина и простота на селска къща за почивка. Това е постигнато чрез интересните плочки, светли тапети с различни мотиви, съдове с цветя и билки, опростени, изчистени мебели. Голяма част от обзавеждането е от Икеа.

Както споменахме, семейството е много гостоприемно затова и не е пропусната стаята за гости. Тя е слънчева и просторна, в типичния селски, но изискан стил.

За стаята на момчето са избрани неутрални цветове със зелени акценти. Отново е заложено на тапети и обзавеждане от Икеа.

Стаята на момичето е достойна за истинска принцеса. В типичния прованс стил, в нея е заложено на розови нюанси, флорални мотиви, тънки и ефирни пердета и много светлина.

Родителската спалня също е просторна и уютна. Флоралните тапети и нежните провансалски нюанси са на почит и тук, а топлината и комфорта са допълнени с декоративна, стенна камина.

Стаята на бабата и дядото също предлага много светлина, простор и уют.


Къщата, която ще ви покажем се разполага на два етажа с обща площ от 218 кв.м. В нея живее семейство