Шведска мансарда представя комбинация от скандинавски и модерен стил

29/06/2018, 14:29:11
Оценка 5 от общо 2 гласа
29/06/2018
Тагове:
Шведска мансарда представя комбинация от скандинавски и модерен стил

Апартаментът, който ще ви покажем се намира в шведския град Гьотеборг, който се слави с това, че предлага всички условия на модерния градски живот, а в същото време е сравнително малък и спокоен град.

Жилището се намира на последен етаж в съвременна сграда в центъра на града и е смесица от модерен, индустриален и скандинавски дизайн.

Апартаментът се разполага на петият етаж на сградата и благодарение на големите си прозорци, включително и покривни е изпълнен със светлина.

Кухнята има елементи на рустик и кънтри стил, а същевременно е модерно оборудвана. Разполага и с удобен и голям бар плот, който може да се ползва както за сервиране и помощ при готвене, така и за хапване или питие след работа.

Кухнята е в голямо общо помещение с трапезарията и дневната. Те са обзаведени модерно и същевремено уютно като можем да се насладим на натуралната красота на естественото дърво и кожа и на прекрасен естествен текстил.

Камината е красив топъл акцент в дневната като осигурява приятни и романтични зимни вечери.

Банята също предлага пълно съвременно оборудване, включително пералня и сушилня.

Спалнята има изглед към балкона, изпълнена е със светлина и уют.

Терасата е страхотно кътче под небето, идеално за отмора след дълъг работен, почивка с книга в ръка и чаша кафе или пък за романтична вечеря под звездите.


Апартаментът, който ще ви покажем се намира в шведския град Гьотеборг, който се слави с това, че пре