Техномаркет черен петък 2022: Какво да не пропускате?

26/10/2022, 09:46:30
Оценка 4.7 от общо 3 гласа
26/10/2022
Техномаркет черен петък 2022: Какво да не пропускате?

Черен петък 2022 наближава бавно, но сигурно, а с него се задава и нов отличен шанс да напазарувате нова техника и електроуреди на намалени цени в Технополис.

За магазина участието в Черен петък е традиция, която не е за изпускане.

Кога е Черен петък 2022?

Тази година Черен петък се пада на 25 ноември, но това съвсем не означава, че трябва да чакате дотогава, за да направите планове за покупка и да действате. Ако оставите всичко за последния момент, рискувате да останете без нищо, тъй като наличните количества с намаления незабавно се изчерпват.

От друга страна, ако смятате да се възползвате от Техномаркет черен петък 2022, не забравяйте да проверявате за промоции още от началото на ноември, тъй като магазинът обявява целия ноември за „месец на офертите“. Затова е препоръчително да си съставите план с необходимите стоки още през октомври и през ноември да следите за изгодните предложения на Техномаркет.

Какви намаления се очакват за Техномаркет черен петък 2022?

Магазинът все още няма конкретна информация за цените през предстоящия Черен петък, но съдейки по миналогодишния, можете да очаквате намаления с до 70% от цените. Техномаркет предлага компютри, климатици, видео и аудио техника, мобилни телефони, телевизори, игрови конзоли, голяма и малка техника, всякакви домакински електроуреди и дори уреди за красота. Така че имате огромен избор с каква техника да модернизирате дома си, както и да купите нещо за подарък на роднини и приятели за предстоящите празници.

Тук със сигурност ще намерите стоки с най-високо качество, тъй като магазинът предоставя продукти на известни в цял свят и доказали се марки, като Sony, Samsung, LG, Huawei, Apple, Bosch, Philips, Huawei, Whirlpool, Tefal, Whirlpool, HP, Electrolux, Krups, Rowenta, Acer, Asus и др. Любопитен факт е, че тук ще намерите и продукти на NEO, която към момента е най-популярната българска марка, включваща хладилници, фурни, перални, кафемашини, климатици, кухненски уреди и дори дрехи.

Защо да пазарувате онлайн за Черен петък?

Всяка година компанията за Черен петък на Технополис е под различно име, така че следете информацията на магазина, за да не пропуснете големите отстъпки! А закупуването на стоки от онлайн магазина ви носи редица предимства, които включват:

  • Имате възможност предварително да разгледате и изберете стоките, които ви харесат, без да се налага дори да излизате от дома си.
  • Представете си блъсканиците в магазините и големите опашки на касата – всичко това можете да си го спестите с онлайн пазаруване.
  • При покупка онлайн Техномаркет предлага специално намаление, което не е достъпно при покупка от физическия магазин, както  и безплатна доставка.
  • Можете да се възползвате от правото за връщане на стока в рамките на 14-дневен срок.
  • Онлайн ще намерите каталогът, който Техномаркет ще пусне няколко дни преди намаленията за Черен петък 2022.

Така ще можете да сте сред първите, които са си набелязали стоките и ще имате далеч  по-големи шансове да ги закупите на намалените цени, преди да са се изчерпали.


Черен петък 2022 наближава бавно, но сигурно, а с него се задава и нов отличен шанс да напазарувате