Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

26/04/2019, 09:20:59
Оценка 5 от общо 2 гласа
26/04/2019
Тагове:
Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

Международният конкурс на AEG за дизайн на кухня приема предложения и от България. Интериорни дизайнери и кухненски проектанти могат да представят своите предложения до 30 септември 2019 година. Задължително условие е проектът или вече реализирана кухня да включва интегрирани уреди AEG.

През изминалата година български проект беше високо оценен. Второ място получи дизайнът на Оксана Харутюнян от “Home Book”. Участваха общо 32 проекта от интериорни дизайнери от 6 европейски държави.

Конкурсът беше проведен в две направления – вече реализирани дизайни или такива на ниво проект. Дизайнът на Оксана Харутюнян е проектиран за самостоятелна семейна къща, но би паснал отлично и на апартамент.

Българските дизайнери ще имат допълнителна възможност да спечелят награда. AEG ще организира томбола измежду всички подадени предложения и ще зарадва авторът му с премиум уред за вграждане AEG.

AEG насърчава дизайнерите да развихрят въображението си и да покажат своята гледна точка за кухненските уреди като функция на интериорния дизайн и процеса на готвене.

Темата на конкурсът е „Изострете сетивата си“ (Sharpen your senses).

С първо място в миналото издание е удостоен Реми Блом от Kitchen Studio, Холандия.

Повече за кокурса прочетете на: kitchendesign.aeg.com.

Снимки на проекта на Оксана Харутюнян, който спечели второ място през изминалата година:


Международният конкурс на AEG за дизайн на кухня приема предложения и от България. Интериорни дизайн