Лятно събитие по интериорен дизайн се организира от Design Academy към Нет Ит

08/08/2021, 17:43:13
Оценка 5 от общо 3 гласа
08/08/2021
Лятно събитие по интериорен дизайн се организира от Design Academy към Нет Ит

Дизайнерската академия към Нет Ит организира едно изключително полезно и интересно преживяване за всички професионалисти или любители на интериорния дизайн.

Ако обичате да научавате нови неща и да получавате ценни съвети, този цял уикенд с уебинари е точно за вас! А най-хубавото е, че може да гледате от шезлонга на плажа или пък на поляната в планината.

Това лятно събитие, ще се проведе онлайн през уикенда на 14.08-15.08.2021г. Всеки може да участва в този летен уебинар – само с един клик на мишката ще бъдете пренесен на живо във виртуална класна стая чрез платформата ZOOM! Ще получите много нови знания, вдъхновение и идеи за бъдещо обновяване на дома, затова си заслужава усилието! Всички лекции са водени от квалифицирани лектори, които дългогодишни практици в областта на интериорния дизайн.

През този обучителен уикенд, ще се дискутират много и различни актуални теми, от които всички включили се, без значение дали са начинаещи или напреднали, ще могат да почерпят полезна информация, както и от опита на топ лекторите в Дизайн Академи.

Всеки записал се, ще има достъп до три уебинара на ден, а онези, които нямат възможност да се включат онлайн на живо, ще могат да се възползват от видео записите на уебинарите, достъпни в сайта на академията.

Всички записали се в Летния лагер по интериорен дизайн, ще могат да вземат участие в следните събития:

Събота-14 август:

10:00- Минимализмът - увеличаващата се тенденция в интериора

15:00- Създаване на Холивудски дом - практически панел за суперзвездни интериори

18:00- Приложен интериорен дизайн на ваканционен дом, стил френска провинция

Неделя-15 август:

10:00- Интериорът след Ковид - новите правила в практиката на всеки дизайнер

15:00- Тенденциите през 2022г. - умни домове, модернизъм и близост до природата

18:00- Растенията в интериора

Различните уебинари ще бъдат провеждани от едни от най-опитните и популярни преподаватели в Дизайнерската академия, специалност „Интериорен“ и „Ландшафтен“ дизайн. Това от своя страна е гаранция за едно успешно онлайн събитие, изпълнено с много иновативен дух, интересни идеи и творческо вдъхновение.

Някои от най-полезните и атрактивни теми, които ще бъдат дискутирани включват: как се заражда Минимализма в изкуството и архитектурата и кой е неговия създател? Защо това движение изпъква като едно от най-модерните и предпочитани интериорни движения на 21 век? Ще разберете как и защо изчистените линии, неутралните цветове, естествената слънчева светлина са основни елементи на Минималистичния интериорен дизайн, както и кои са някои от основните примери на Минимализма днес, и как да създадете този дизайн в дома си! В друга лекция ще се запознаете с невероятния луксозен стил и модерни щрихи на Холивудските домове – и ще разберете защо суперзвездните интериори имат връзка с известни стилове като Арт Деко и Ретро Винтидж и как те се връщат отново на мода. Ще откриете също и интериорни тайни в начина по който се използват цветови схеми, материали и последните тенденции в интериорния дизайн. В неделния ден ще се потопите в интересния свят на умните домове, ще разберете защо зелените и екологични пространства са толкова предпочитана тенденция през последните няколко години, и как всички ние можем да вземем участие в опазването на околната среда, водите и зелените площи чрез интегриране на основни екологични принципи на хармония с природата. Какво е Новия Минимализъм и как да го създадем в пространството на нашия дом чрез висококачествени и съвременни произведения на дизайна.

За да участвате във всяко едно от тези събития, ще ви е необходимо само наличието на интернет връзка, а уебинарите са достъпни през всички видове компютри и смарт устройства.

За да запазите място за професионалния уикенд по интериорен дизайн, трябва да се запишете за събитието от сайта на академията тук.


Дизайнерската академия към Нет Ит организира едно изключително полезно и интересно преживяване за вс