Какво задължително трябва да имаме в дома си

24/11/2015, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 48 гласа
24/11/2015
Какво задължително трябва да имаме в дома си

Как да обзаведете дома си е личен индивидуален избор, който зависи вашия стил на живот, вашите предпочитания, разбирания, както и финансови възможности. Може да изберете да се доверите на специалист в интериорния дизайн или пък да експериментирате сами със собствените си идеи. Има обаче неща, които са важни за всяко жилище, които внасят уют, топлина и превръщат една къща в дом.

Книги

Книгите имат заслужено място във всеки дом. Независимо от стила им те са чудесен аксесоар към вашето жилище. Няма значение дали ще препрочитате една книга милион пъти или никога вече няма да я прочетете, отделете й специално място у дома.

Картини

Картините са другото произведение на изкуството, което внася уют, стил и елегантност в един дом. Картините са начин да изразите своята индивидуалност. Те въздействат на вас и семейството ви, на вашите гости, разказват история, интригуват, изразяват емоция, променят атмосферата в стаята. Избирайте за картините семпли и едноцветни стени.

Снимки

Какво е един дом без снимки, запазили най – хубавите ни моменти с любимите хора? Може да имате само една или няколко снимки, както и да си направите мини фотогалерия на избрано място у дома. Фън шуй съветва да поставяте в жилището си снимки, на които сте усмихнати като по този начин ще привличате положителна енергия.

Цветя

Цветята внасят настроение, енергия, живот в едно жилище. Освен това имат положително влияние върху здравето, тъй като пречистват въздуха и го насищат с кислород. Ако се притеснявате, че няма да може да отглеждате цветята правилно опитайте първо с едно цвете – изберете го сред най – лесните за отглеждане стайни растения, които нямат специални изисквания към условията в дома и няма да отнемат много от времето ви. Цветята ще ви се отблагодарят за грижите със свежест, уют, приятен аромат и по – здравословна обстановка у дома.

Нещо, което сте направили сами

Не е нужно да бъде нещо сложно, обикновена рамка за снимка, моливник или свещник, направени с подръчни материали ще придадат усещане за домашен уют, тъй като носят вашата лична енергия, емоция и труд. 


Как да обзаведете дома си е личен индивидуален избор, който зависи вашия стил на живот, вашите предп