7 невероятни места за отдих

21/05/2019, 15:01:27
Оценка 5 от общо 2 гласа
21/05/2019
7 невероятни места за отдих

Запознайте се със 7 от най – пленителните кътчета за отдих, с басейни, в света.

1. Мале, Малдиви

Мале е столицата на Малдивските острови. Разположена е на най-големия атол – Каафу. Снимките са от впечатляващия курортен комплекс Velassaru Maldives, който предлага водни бунгала, уникална гледка и басейн, който сякаш се слива с необятната шир на океана.

Мястото е идеално за хора, които искат да се откъснат от градския шум и суета и да се насладят на летни дни и вечери, слушайки шума на вълните.

2. Санторини, Гърция

Една близка до нас дестинация е Санторини, който представлява остров в Егейско море. Снимката е от Бутиков хотел Grace Santorini, който предлага луксозни стаи и уникален басейн, в който може да плувате под лъчи на средиземноморското слънце, наслаждавайки се на гледката към Егейско море.

3. Марина Бей, Сингапур

Уникалният басейн се намира на покрива, на 57 – мия етаж на хотел Marina Bay Sands.

Хотелът има 2561 стаи, казино, ресторанти, барове. Басейнът е 150 метров и от него се открива невероятна гледка към Сингапур.

4. Уайхеке, Нова Зеландия

Delamore Lodge е хотел на остров Уайхики с панорамна гледка към залива Хаураки.

Хотелът предлага луксозни пет звездни стаи с френски прозорци и собствен двор. Дворът има стълбище, което води към тропически басейн с водопад, хидромасажен басейн в пещерен стил и сауна.

5. Ко-Яо-Ной, Тайланд

Хотел Six Senses Yao Noi се намира на тихо място, заобиколен от вода и уникални природни пейзажи. Разположен е на площ близо 10 хектара и предлага самостоятелни луксозни вили с басейн. Вилите са с изглед към залива Пханг Нга, заобиколени от тропическа гора.

6. Панган, Индонезия

Невероятния хотелски комплекс Hanging Gardens of Bali, заобиколен от гъста зелена гора, предлага всичко необходимо да се откъснете от градския живот и да се насладите на плуване, СПА процедури и релакс под звуците на птички и свеж въздух.

Комплексът предлага вили със самостоятелен инфинити басейн и изглед към река Аюнг.

7. Аделбоден, Швейцария

Аделбоден е курортен град в Швейцария. Хотелът Cambrian се намира в центъра на градчето и предлага панорамна гледка към швейцарските Алпи. Той разполага с площ от 700 кв.м. и отопляем открит басейн с изглед към планината.

Източник: www.roomble.com


Запознайте се със 7 от най – пленителните кътчета за отдих, с басейни, в света. 1. Мале, Малд