Модерен двустаен апартамент в цвят мляко с какао

16/05/2019, 10:07:17
Оценка 4 от общо 3 гласа
16/05/2019
Модерен двустаен апартамент в цвят мляко с какао

Интересни и стилни решения ни показва, в този апартамент, архитект – дизайнерът Дмитрий Лукьянов. Жилището е с площ 68 кв.м. и е имало сериозна нужда от реконструкция с цел постигане на максимален комфорт и хармоничен интериор.

Лоджията е усвоена и кухнята, дневната и коридора са съчетани в едно помещение.

Стената зад дивана в дневната е облицована с 3D вертикални панели за постигане на визуален обем. Те са подчертани допълнително от осветлението, вградено в окачения таван.

Преградната стена между кухнята и дневната е решена в топъл, шоколадов цвят, открояващ се на светлия фон като отделен архитектурен елемент, който придава мекота и топлина на интериора.

В кухнята се наблюдават индустриални елементи – акцентна стена с декоративни тухли и класически лофт лампи.

Усвоената лоджия е превърната в уютен кът за четене с мини библиотека.

Коридорът е отворен към кухнята и дневната, изпълнен е в основните неутрални цветове – мляко с какао, а визуалното разделяне на зоните е решено чрез различни подови настилки в антрето и в дневната.

Огледалата от пода до тавана са основен акцент в спалнята. Те добавят обем, светлина, правят пространството въздушно и леко.

Модерната баня е решена в основните, за жилището, цветове и е оборудвана със стилна и практична ниша за съхранение, декорирана с мозайка.

Източник: www.roomble.com


Интересни и стилни решения ни показва, в този апартамент, архитект – дизайнерът Дмитрий Лукьян