Проект на двустаен апартамент, изпълнен с пролетно настроение

29/11/2019, 10:03:30
Оценка 3.7 от общо 3 гласа
29/11/2019
Тагове:
Проект на двустаен апартамент, изпълнен с пролетно настроение

Днес ви показваме апартамент с площ от 66,5 кв. м, чийто интериор е пример за това как ограниченото пространство може да бъде уютно и практично.  Жилището се състои от антре, баня, кухня с дневна, детска стая и спалня и е решено в съвременен стил. Светлите, жизнерадостни цветове – жълто, зелено, синьо създават пролетно настроение и положителна енергия.

Собствениците на апартамента са млада двойка с тригодишна дъщеря. Най-голямото им желание е била просторна кухня с дневна, с възможност за обособяване на трапезария.

Всичко това се разполага на скромната площ от 12,2 кв.м.

За кухненската част са избрани бяло и пастелно синьо. Хладни и светли тонове с цел повече простор, а в същото време е постигната уютна, а не студена атмосфера. В дневната зона и трапезарията е заложено на зелени акценти и допълнително осветление от няколко източника, което прави помещението още по-топло и приветливо.

Детската стая е още по-малка, но много уютна и светла благодарение на ъгловата подредба и двата големи прозореца, с които разполага. С помощта на компактни шкафове за съхранение, в стаята остава достатъчно пространство за игра на малката госпожица. Килимът, както и малката масичка и столче са от Икеа.

Родителската спалня е изпълнена в земни и спокойни тонове. За гардероба е предвидена ниша, така че той се слива със стените и оставя усещане за повече пространство в стаята. Декорацията е представена от модулни картини, а медните осветителни тела допълват уютната атмосфера.

Шалтето е от Zara Home, а гардеробър и килимът от Икеа.

Банята наподобява съвременна класика. Медните аксесоари изпъкват чудесно на белия фон и се допълват много успешно с дървения шкаф, в който всъщност са скрити пералнята и сушилнята.

За дългия коридор е заложено на бял цвят, на фона, на който са поставени красиви картини в златисти рамки.

За стените в цялото жилище са използвани интериорни бои на Dulux.

Източник: www.roomble.com


Днес ви показваме апартамент с площ от 66,5 кв. м, чийто интериор е пример за това как ограниченото