Модерен апартамент в неутрални тонове и ярки акценти

21/10/2020, 13:29:59
Оценка 3.8 от общо 5 гласа
21/10/2020
Тагове:
Модерен апартамент в неутрални тонове и ярки акценти

Днес ще ви представим тристаен апартамент, създаден за младо семейство, което държи на екологията и естествените материали, затова и основен елемент в интериора е именно дървото в различните му интерпретации.

Дневната разполага с удобен диван, подходящ за събиране с приятели, а непосредствено до него има кът за четене. На стената над креслото има обособено място за съхранение на книги. Жълтите акценти внасят свежест, а дървените елементи присъстват на стената, на пода и секцията.

Кухнята е оборудвана с вградени уреди, а гланцираните повърхности придават простор и елегантност. Дървото отново присъства на фасадата на шкафовете както и в аксесоарите.

Кухнята е отделена от дневната зона чрез дървена декоративна стена, на която е монтиран телевизор с въртяща се стойка, което предлага възможност да се гледа както от хола така и от трапезарията.

В антрето също е заложено на земни и неутрални тонове с акценти в зелено и жълто.

В спалнята дървото намира приложение на стената зад леглото, а срещу нея има модерен скрин и телевизор, както и малка тоалетка с огледало.

Дървото намира своето място и в банята. Подовите плочки имитират паркет, както и шкафът под мивката е с дървена фасада. Останалата част от банята е имитация на мрамор. Макар, че не е голяма, тя успява да побере пералнята и сушилнята.

Източник: roomble.com


Днес ще ви представим тристаен апартамент, създаден за младо семейство, което държи на екологията и