Кухни от дърво - красиви и функционални

13/02/2015, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 51 гласа
13/02/2015
Тагове:
Кухни от дърво - красиви и функционални

Дървото е сред най – предпочитаните материали когато става дума за кухненско обзавеждане а и не само. Повечето хора свързват дървото с провинциален или рустикален стил, но всъщност то подхожда идеално и на модерния дом!

Натуралното масивно дърво освен уют и топла атмосфера ви гарантира здравина и издръжливост. Масивното дърво може да бъде дъб, орех, чам, бук, липа, череша. С правилната обработка кухненското обзавеждане няма да бъде податливо на влага и температурни амплитуди и ще ви служи вярно дълго време.

Дървото независимо дали светло или тъмно, чудесно се комбинира с мозайка, гранит или естествен камък, в зависимост от стила, който искате да придадете на вашата кухня.

Ако искате да придадете рустик стил в кухнята изберете масивно, почти необработено дърво и го съчетайте с естествен камък, груба мазилка, ковано желязо. Ако пък искате кухнята ви да има винтидж излъчване, то дървесината за мебелите може да бъде умишлено „състарена” , така че да изглежда износена.

Независимо от стила, който изберете, кухненското обзавеждане от дърво ще направи обстановката топла, уютна и естествена и ще ви доближи до природата!


Дървото е сред най – предпочитаните материали когато става дума за кухненско обзавеждане а и н