Обзавеждане на детска стая за момче и момиче

21/08/2015, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 32 гласа
21/08/2015
Обзавеждане на детска стая за момче и момиче

Ако живеете в дом с ограничено пространство и имате две деца със сигурност си задавате въпроса как да организирате детската стая, така че да използвате всяко кътче свободно място и тя да бъде удобна, функционална и добре изглеждаща. Дори децата да са от еднакъв пол, те пак имат нужда от лично пространство, но когато са момче и момиче нещата изглеждат още по – сложни.

Най – важно е стаята да бъде практична и всяко дете да има свое пространство, разбира се дизайна също е важен, декорацията трябва да подхожда и на двете деца.

Стаята може да бъде разделена на две зони за спане и обща зона за игра, или два отделни къта за всяко дете, но вторият вариант е по – труден, ако помещението е сравнително малко.

Изборът ви се усложнява ако децата, освен че са от различен пол имат и по – голяма разлика във възрастта. Все пак дори и тогава може да се намери решение, удачно за всички. Не забравяйте да попитате децата за техните предпочитания относно мебелите, цветовете, подредбата. Дайте възможност на всяко от тях да декорира своя личен кът с нещо отличаващо се, което му допада. Те ще ви насочат най – добре! 


Ако живеете в дом с ограничено пространство и имате две деца със сигурност си задавате въпроса как д