Декорация с фототапети

20/05/2020, 12:05:42
Оценка 5 от общо 3 гласа
20/05/2020
Тагове:
Декорация с фототапети

В последните години собствениците на жилища избират да подреждат и декорират домовете си по индивидуален начин. Всички си спомняме еднаквите мебели и организацията им в соцжилищата. Днес всеки иска да живее в дом със собствен почерк и стил.
Модерните мебели определено допринасят за индивидуалността и уникалността на жилищата. Възродената декорация с фототапети, обаче, може да внесе неповторим чар на дома ви. Някои хора си мислят, че фототапетите са кич, но със сигурност грешат. Разбира се, дори най-хубавата дреха, съчетана или облечена по неподходящ начин, ще е изгуби чара си. Така е и с фототапета. Важно е да изберете подходящата снимка за подходящото място в дома ви.
Ако някога сте посещавали място, където някоя от стените е била покрита с фототапет, сте наясно колко сполучлива може да бъде визията на интериора в помещението. Снимката трябва да бъде внимателно подбрана, за да се съчетае добре с обзавеждането и декора, който вече имате, както и да бъде нещо, което можете да оценявате ежедневно в следващите няколко години.

Как да постъпите след като сте решили, че искате да декорирате празната си стена с фототапет?

Можете да изберете и да купите онлайн висококачествени фототапети за спалня, дневна, кухня или детска стая от www.GRANDecor.bg!

1. Изберете изображението внимателно.

Както вече отбелязахме, въпросното изображение трябва да бъде нещо, с което ще можете да живеете години наред и да се съчетава безпроблемно със съществуващия декор и обзавеждане във вашия дом. Избягвайте всичко, което няма да е актуално след седмица! Изображенията, които са подходящи за фототапет са:

- Горски и планински пейзажи, плаж на море
- Градски пейзажи
- Залези, изгреви, лунни пейзажи, космос
- Животни
- Цветя
- Абстрактни изображения

2. Изберете стая, която ще си кореспондира с изображението

Част от избора на снимка се ръководи от това къде ще бъде вашата стена с фототапет. Това може да е всекидневната или спалнята. Елегантността в хола или трапезарията е задължителна, така че снимката в тези помещения трябва да е внимателно подбрана. Съобразете изображението с предназначението на стаята.
След като сте избрали подходящата снимка, оставете идеята да отлежи за няколко дни и след това се върнете към нея. Тези няколко дни на обмисляне ще ви предпазят от взимането на необмислено решение, тъй като това ще бъде голяма промяна в декора на едно от помещенията във вашия дом.


В последните години собствениците на жилища избират да подреждат и декорират домовете си по индивиду