Тапети в индустриален стил

19/03/2019, 14:50:10
Оценка 5 от общо 2 гласа
19/03/2019
Тагове:
Тапети в индустриален стил

Следвайки интериорната логика, тапетите в стил лофт, обикновено имитират стена, която не е завършена с финални материали. Те могат да изглеждат като бетонна стена, тухлена или от естествен камък. Може да имитират груба мазилка или зидария.

Фототапетите в лофт стил могат да бъдат както монохрамни така и интересен пейзаж на нощен мегаполис или улични графити, примерно. Подходящи са и нестандартни триизмерни изображения.

За лофт стила отлично решение са тапети имитиращи бетон, който често се използва като финално покритие за стените или пода.

Спалнята в стил лофт е минималистична без излишни мебели и декорации. Тапет на стената зад леглото би могъл да се превърне в интересен акцент.

За дневната са подходящи, тапети, имитиращи открита тухлена стена. Може да съчетаете два вида тапети или да допълните интериора с подходяща мазилка.

В съвременните жилища кухнята много често е обединена с дневната зона. В този случай тапетите може да ви помогнат да зонирате пространството.

Детската стая в стил лофт е подходяща за деца в училищна възраст. Тапетите там отново имитират бетон, зидария, открити тръби и всички, типични за индустриалния стил, елементи.

Тапетите за баня стават все по – актуални. За индустриалния стил са подходящи тапети в сиво, кафяво, керемидено червено, бяло или черно.

Антрето в лофт стил е минималистично без излишни декорации и аксесоари. За него са подходящи тапети, имитиращи груба мазилка или естествен камък.


Следвайки интериорната логика, тапетите в стил лофт, обикновено имитират стена, която не е завършена