Стилен интериор с бели декоративни тухли

05/03/2019, 09:56:04
Оценка 5 от общо 2 гласа
05/03/2019
Тагове:
Стилен интериор с бели декоративни тухли

Бялата тухлена стена съчетава простота, неподправеност и лекота с уют и топлина в интериорния дизайн. С помощта на белият цвят стаята изглежда светла и просторна. Декоративните тухли в бяло са много подходящи за скандинавски, модерен, минималистичен и лофт стил.

Бялата тухла хармонично се съчетава както с модерни, така и с традиционни интериорни елементи.

Бялата стена е чудесен фон за смели декоративни акценти.

В кухнята може да облицовате едната стена с бели тухли с цел да акцентирате на нея или пък да разделите визуално дневната зона или трапезарията от кухненската част. Белите тухли се съчетават лесно с всички цветове и материали. Другите стени може да са боядисани или облицовани с тапети.

В дневната зона може да „облечете“ едната стена с декоративни тухли, най – често това е стената зад дивана или тази, на която е разположен телевизора. Ако имате камина, тя ще изглежда наистина великолепна с тухлена облицовка.

Белите тухли намират приложение и в интериора на спалнята в индустриален, скандинавски или модерен стил. Най – често те се поставят на стената зад леглото.

Макар и на пръв поглед нестандартно решение, но успешно е да декорирате и детската стая с бели тухлички. Те се разполагат отново на стената зад леглото или пък зад бюрото. Така биха могли визуално да отделят мястото за учене, от това за спане. Тухлите са много подходящи за тийнеджърската стая.

Тухлената стена придава стил и идентичност на банята. Най – добре е тухлите да бъдат поставени в сухата част на помещението или да се спрете на имитация на тухли от керамика за да притежават нужната влагоустойчивост, а и за да се почистват лесно.

Антрето обикновено е една от най – тъмни стаи в жилището заради липсата на прозорци, а и благодарение на малките си размери. Затова и бялата тухлена стена е отлично решение за него. Тя ще придаде простор и лекота на интериора.

Белите декоративни тухли отлично се вписват и в дизайна на балкона.


Бялата тухлена стена съчетава простота, неподправеност и лекота с уют и топлина в интериорния дизайн