Ванилия и канела - неочаквано добра комбинация

30/12/2014, 03:00:00
Оценка 4.4 от общо 83 гласа
30/12/2014
Ванилия и канела - неочаквано добра комбинация

Освен в сладкарството ванилия и канела си пасват идеално и в интериорния дизайн.  Всъщност класическите неутрални тонове подхождат на почти всичко и няма как да сбъркате, използвайки ги в декора.
Цветовете могат коренно да променят облика на едно жилище. Могат да го направят екстравагантно, изтънчено, стилно, мрачно, могат да шокират гостите или да действат успокояващо.

Всъщност важното е да създават усещане за хармония и комфортна обстановка.

Ванилия и канела са нюанси подходящи за всички помещения – спалнята, която трябва да излъчва спокойствие, всекидневната, на която придават уют и хармония, кухнята, в която внасят топлина и комфорт, банята, където създават предпоставка за релакс.

Това е една неочаквано добра комбинация, защото лесно се съчетава с други нюанси. Особенно с неутрални такива. Може да комбинирате с бяло, сиво, черно, различни нюанси на кафявото или червеното. Всъщност в тази комбинация няма нужда да се внасят допълнително много цветове, тъй като идеята е да бъде семпла, неутрална, успокояваща, изчистена.

Освен това са цветове, които никога не излизат от мода. Това цветово съчетание освен, че е изискано и стилно се предпочита и заради минималния риск от грешки при декорирането. В крайна сметка нещо по-нетрадиционно може да не се получи точно както сме очаквали и сме си го представяли, докато ако заложим на топлите пастелни нюанси на кремаво и кафяво няма как да сбъркаме.

Разбира се тези, които искат да разчупят интериора и да се застраховат против скука в декора винаги могат да добавят някой ярък, цветен акцент в друг нюанс, но според нас канела и ванилия са достатъчно интересна и приятна комбинация дори без намесата на други цветове.


Освен в сладкарството ванилия и канела си пасват идеално и в интериорния дизайн.  Всъщност клас