Декоративен камък в интериора

06/12/2016, 09:20:57
Оценка 4.4 от общо 59 гласа
06/12/2016
Тагове:
Декоративен камък в интериора

В търсене на креативни идеи, с които да постигнем индивидуалност, стил и хармония в своя дом, достигнахме до една от многобройните възможности за декориране и придаване на характер на всяко едно помещение – декоративния камък.

Чрез естествени или изкуствени декоративни камъни може да преобразите всяка стая в дома като се оставите на фантазията и въображението си, защото възможностите за облицовка са безкрайни...

Декоративният камък може да се използва в кухнята, дневната, спалнята, антрето, банята. Той лесно се съчетава с други материали като дърво, стъкло, метал. На стената си подхожда както с тапети, така и с боя.

Декоративния камък е издръжлив и непретенциозен от гледна точка на поддръжка, не задържа влага и мухъл, поради което е подходящ за помещения с висока влажност като банята.

Вижте: Бани с каменни стени

Декоративния камък се предлага в разнообразие от модели, форми, цветове, текстури. Той притежава уникален външен вид, чрез който придава характер на всеки интериор.

За да смекчите студенината на камъка, съчетайте го с по – топли материали като вълна, кашмир, естествени кожи, пухкави възглавнички. И топли цветове като жълто, оранжево, червено.

Камък може да използвате за декорация на стената с телевизора, или къта с камината, да облицовате с него цяла стена или част от нея, да оформите арка, да обособите отделни зони в дневната и трапезарията или да го използвате като заместител на плочките в кухнята, банята или терасата.


В търсене на креативни идеи, с които да постигнем индивидуалност, стил и хармония в своя дом, достиг