Домофонна система BAS-IP

07/03/2023, 13:13:05
Оценка 5 от общо 2 гласа
07/03/2023
Тагове:
Домофонна система BAS-IP

Какво представлява домофононът BAS-IP ?

В днешния забързан свят комуникацията се превърна в съществена част от нашето ежедневие. Независимо дали става дума за личния или професионалния живот, ние трябва да можем да комуникираме ефективно, за да постигнем целите си. Това е мястото, където идват интеркомите. Интеркомите ни позволяват да комуникираме помежду си бързо и ефективно, без да е необходима физическа близост. А що се отнася до домофони, BAS-IP са едни от най-добрите на пазара.

BAS-IP е британска компания, специализирана в проектирането, разработването и производството на домофонни системи. Тези домофони са предназначени да осигурят сигурна и надеждна комуникация между хора на различни места. Те са идеални за използване в жилищни и търговски сгради и промишлени съоръжения.

Характеристики на BAS-IP домофоните

Една от основните характеристики на домофони BAS-IP е тяхната съвместимост с IP мрежи. Това означава, че те могат лесно да бъдат интегрирани със съществуващата IP инфраструктура, което позволява лесно инсталиране и управление. Това също означава, че те могат да бъдат достъпни от разстояние, което улеснява управлението и наблюдението им от всяка точка на света.

Домофоните BAS-IP се предлагат и с набор от функции, които ги правят идеални за използване в различни настройки. Например, те идват с камери с висока разделителна способност, които осигуряват ясен видеозапис на всеки, който се доближи до домофона. Това е особено полезно в области, където сигурността е проблем. Те също така идват с вградени високоговорители и микрофони, които позволяват двупосочна аудио комуникация между домофона и лицето, което го използва.

Друга ключова характеристика на домофони BAS-IP е лесната им употреба. Те идват с интуитивни интерфейси, които са лесни за навигация, дори и за тези, които не са запознати с технологиите. Това означава, че всеки може да ги използва, независимо от техническите си способности.

Домофоните BAS-IP също са създадени със здрава конструкция. Те са изработени от висококачествени материали, които са проектирани да издържат на ежедневната употреба.

5 предимства при поставяне на домофонна система BAS-IP

  1. Лесна инсталация и конфигуриране: Проектирани са да бъдат лесни за инсталиране и конфигуриране. Те работят върху съществуващата мрежова инфраструктура на сградата, което означава, че няма нужда от допълнително окабеляване.
  2. Подобрена сигурност: Предлагат се с подобрени функции за сигурност, които ги правят идеален избор за сгради от всякакъв тип. Те идват с камера с висока резолюция, която позволява лесна идентификация и контрол на достъпа.
  3. Удобен контрол на достъпа: Домофонните системи BAS-IP идват с набор от опции за контрол на достъпа, включително влизане без ключ, биометрично удостоверяване и отдалечен контрол на достъпа.
  4. Персонализирани функции: Те са много адаптивни, с набор от функции, като сензорни екрани за лесна навигация.
  5. Дистанционно управление: Могат да се управляват дистанционно, което позволява лесно наблюдение и управление на системата. Това улеснява управителите на сгради или персонала по сигурността да следят опитите за достъп и да реагират бързо на всякакви проблеми със сигурността, които възникват.

BAS-IP домофони, които препоръчваме!

AZ-07L е 7-инчов видеодомофон

AZ-07L е 7-инчов видеодомофон, произведен от BAS-IP. Той позволява на потребителите да комуникират с посетителите извън тяхната врата или порта, а също така осигурява видеонаблюдение на района. AZ-07L е самостоятелно устройство, което може да се свързва с други домофонни устройства и може да се интегрира с други системи за сигурност. Има сензорен дисплей и функции като вграден микрофон, високоговорител и камера.

SP-03 хендсфри домофон IP аудио слушалка

Домофонът SP-03 е устройство, което позволява на потребителите да комуникират през IP мрежа. SP-03 е хендсфри устройство, което означава, че потребителите могат да комуникират, без да се налага да държат слушалката. Има вградени микрофон и високоговорител и може да се използва както за гласова, така и за видео комуникация. Той е проектиран да се използва в зони, където не е възможна кабелна комуникация. SP-03 е компактно устройство, което може лесно да се инсталира и конфигурира.

BAS-IP Obelisk

BAS-IP Obelisk е самостоятелно устройство, предназначено да поддържа линията видеодомофони на BAS-IP. Изработен е от издръжливи материали и се отличава с елегантен и модерен дизайн. Obelisk може да се използва както на закрито, така и на открито и е устойчив на атмосферни влияния. Освен това се монтират лесно и има вграден четец на карти, който може да се използва за контрол на достъпа. BAS-IP Obelisk е надеждна и удобна системи.


Какво представлява домофононът BAS-IP ? В днешния забързан свят комуникацията се превърна в съществ