Бюджетни идеи за освежаване на спалнята

27/01/2017, 16:14:33
Оценка 4.5 от общо 81 гласа
27/01/2017
Тагове:
Бюджетни идеи за освежаване на спалнята

Как да обновим спалнята с минимални средства

Поставете фототапет

Атрактивен фототапет на едната стена в спалнята ще й придаде ново и модерно излъчване. Така ще обновите облика на стаята с минимум средства, бързо и лесно.

Направете си мини фотогалерия

Любимите ви снимки са чудесен начин да освежите всяка стена. Изберете интересни ракми, а може да изработите и собственоръчни такива.

Нестандартна табла за леглото

С малко въображение и подръчни материали може да обновите интериора в спалянта с помощта на креативна табла за леглото.

Винтидж стил с преобразени стари вещи

Старият скрин може да придаде страхотно винтидж излъчване на спалнята, а остарелият куфар е идеалното нестандартно нощно шкафче...

Ново спално бельо

Спалното бельо и покривката за леглото могат да се превърнат в неотразим акцент във вашата спалня. Заложете на интересни, свежи и ярки цветове, които да добавят настеоение в интериора.

Декоративни възглавнички

Декоративните възглавнички придават чар на всеки интериор. Ако спалнята ви е в неутрални цветове бъдете смели и експериментирайте с ярки констрастни декоративни възглавнички. Ефектът ще бъде още по – добър ако ги комбинирате с нови завеси.

Повече настроение с цветя

Нищо не освежава една стая повече от живи зелени цветя! Ваза със свежи клонки, прясно набрани цветя или саксия с лавандула, алое или здравец ще внесе кътче от природата във вашата спалня и ще ви помогне да подобрите съня си.

Пренаредете мебелите

Разместването на мебелите е един от най – лесните начини да промените излъчването на стаята без да харчите пари. Помислете дали не може да поставите леглото или скрина на по – подходящо място. Разгледайте фън – шуй съвети за спалнята и намерете най – удачната подребда за всяко помещение.


Как да обновим спалнята с минимални средства Поставете фототапет Атрактивен фототапет на едната