Светъл и просторен апартамент с прекрасна тераса

14/09/2021, 09:18:26
Оценка 5 от общо 2 гласа
14/09/2021
Тагове:
Светъл и просторен апартамент с прекрасна тераса

Днес ви пренасяме в този чудесен, светъл и просторен апартамент в скандинавски стил. Голямата дневна е съчетана с трапезария и обзаведена с всичко необходимо за максимален комфорт – удобен ъглов диван, малка масичка за кафе, голяма трапезна маса със столове, изискан бюфет. Интересна поставка за вино, красиви стенни декорации и любими сервизи от витрината внасят домашен уют и индивидуален характер на пространството.

Меки килими, зелени растения, книги, свещници и любимо одеяло – всичко навява усещане за топлина и комфорт.

От дневната се влиза в светла и просторна кухня, изцяло в бяло. В типичния скандинавски стил, тя е обзаведена със семпли мебели, интересни аксесоари и оскъден текстил. Разполага с компактна маса, която играе ролята на кухненски остров и участва в готвене и сервиране, а в същото време може да служи и като маса за бърза закуска. В долната ѝ част има рафтове за съхранение.

Спалнята е решена в цвят пепел от рози и обзаведена с плетени мебели и аксесоари.

Детската стая е семпла и уютна с типични тийнейджърско излъчване.

Банята и тоалетната са изпълнени в бяло и тъмно сиво и допълват скандинавското усещане. Кокетната стенна поставка за аксесоари придава чар и нестандартна визия на помещението.

От всекидневната се излиза на малка, но кокетна тераса, превърната в приятно кътче за отмора. Обзаведена с плетено канапе с меки възглавнички и много цветя, терасата е чудесно място за следобедно кафе, четене или просто неделен релакс.


Днес ви пренасяме в този чудесен, светъл и просторен апартамент в скандинавски стил. Голямата дневна