Бежовият цвят в кухнята

22/02/2017, 18:51:11
Оценка 4.4 от общо 73 гласа
22/02/2017
Тагове:
Бежовият цвят в кухнята

Бежовият цвят винаги ще остане един от най – предпочитаните в интериорния дизайн, благодарение на това, че е универсален и лесно се съчетава с различни цветови и стилови решения. Интериорът в бежово може да изглежда елегантен, модерен, ретро, уютен, топъл или пък хладен в зависимост от декорацията и допълващите цветове и форми.

Освен това при неутралните цветове рискът от грешка е сведен до минимум и не е нужно да сте специалисти по интериорен дизайн за да изпълните красива и уютна кухня в бежово.

Бежовият цвят всъщност предлага богата палитра от нюанси – от шампанско до шоколад! Така кухнята може да бъде светла, тъмна, топла или по – студена в зависимост от визията, която искате.

За северни стаи по – добре заложете на топлите нюанси на бежовото, а за южни или западни помещения – на по – студената гама.

Бежовият цвят е подходящ за кухни в модерен, кънтри, ретро, минималистичен, инустриален стил. Той е удачно решение както за малки, така и за големи и просторни кухни. Бежовият цвят е идеален фон за ярки и смели акценти и аксесоари.

За топла и романтична кухня може да съчетаете бежовото с праскова или розово. За смела и нестандартна кухня използвайте бежово в съчетание с тюркоаз или бордо, а за класическа стилна кухня – мляко с какао в съчетание с бяло и тъмен шоколад.

Бежовият цвят е ненатрапчив, създава хармония, спокойствие и топлина. За кухнята е подходящо да го комбинирате също така с оранжево, зелено, кафяво.


Бежовият цвят винаги ще остане един от най – предпочитаните в интериорния дизайн, благодарение