Барплот - едно решение с много функции

17/11/2016, 11:55:30
Оценка 4.5 от общо 47 гласа
17/11/2016
Тагове:
Барплот - едно решение с много функции

Барплотът в кухнята е практично решение, което добива все по – голяма популярност. Той има множество предназначения и би могъл да бъде голямо улеснение в кухнята.

Разделяне на кухнята от трапезарията

Много често съчетаваме трапезарията и кухнята в едно помещение, но все пак ни се иска те да бъдат деликатно разделени. Целта е едновременно да се подчертаят различните зони, но и да не се губи от простора на помещението. В този случай барплотът е удачен варинат, който обособява границите на двете помещения, и не само, че не отнема от полезното пространство, но и има практична функция – на него може да се сервира закуската, да се оставят прибори и съдове, да се приготвя храна.

Място за бързо похапване

Барплотът е отлично решение за малка кухня, в която няма място за голяма трапезна маса. Той е много удобден за бързо похапване, пиене на чай или кафе.

Място за приготвяне на храна

Барплотът може да изпълнява и ролята на кухненски остров или помощен плот при приготвянето на храната.

Барплотът може да бъде перфектното място за релакс след работа с чаша любимо питие. Той може да разполага с шкафове или рафтове отдолу, което го прави още по – практичен като предлага възможност за съхранение на различни кухненски принадлежности.


Барплотът в кухнята е практично решение, което добива все по – голяма популярност. Той има мно