Тапети за момичешки детски стаи

14/08/2018, 14:14:53
Оценка 4.7 от общо 3 гласа
14/08/2018
Тагове:
Тапети за момичешки детски стаи

Създаването и изпълнението на интериора на детската стая за момиченце е приятно, забавно, но и много отговорно начинание. Цветовете в детската стая са от огромно значение за начина, по който ще се чувства малката дама, те оказва влияние върху развитието на детето, концентрацията, настроението и дори сънят му.

Дизайнът на детската стая трябва да бъде удобен, функционален, безопасен и уютен. Там детето трябва да се чувства свободно да разкрие потенциалът си, да учи и усвоява нови умения, да открива света.

Затова е много важно да се създаде безопасна околна среда и храмония между цветове, материали и интериорни елементи.

Тапети са важна част от обзавеждането на детската стая. Освен да са красиви те трябва да са екологични и безопасни, устойчиви и лесни за почистване. В детската стая цветовете трябва да са свежи, но не прекалено ярки и натрапчиви за да не напрагят и превъзбуждат детето.

В момичешката детска стая обикновено преоблладават бяло, розово, лилаво, червено, бежово, зелено, жълто. Тапетите могат да бъдат тематични, с любими приказни герои на малката госпожица, с флорални мотиви, изобразящи животни, фигурални или пък изчистени.

Вижте няколко предложения от нас за тапети за детска стая на момиченце:


Създаването и изпълнението на интериора на детската стая за момиченце е приятно, забавно, но и много