Стилни детски стаи в бежово

27/02/2017, 02:18:54
Оценка 4.4 от общо 34 гласа
27/02/2017
Тагове:
Стилни детски стаи в бежово

Вероятно когато става дума за избор на цветове за детска стая, всички се сещаме първо за традиционните – розово и лилаво за момиче и синьо за момче. Да, това е класика, която винаги ще бъде актуална, но трябва да признаем, че е прекалено предвидима и дори леко скучна. В последните години интериорните тенденции търпят промяна, експериментира се смело с нюанси и цветови комбинации и това внася свеж полъх в интериорния дизайн. Детската стая не остава по – назад!

Бежовият цвят е уникален, защото си подхожда с почти всички други цветове, а и пасва на всяко помещение в дома. Да, дори и на детската стая! Той успокоява, придава хармония на помещението, стимулира ума и концентрацията. А това е важно както за едно бебе и малко дете, което усвоява много нови умения, така и за подрастващият ученик, който трябва да се концентрира върху домашните упражнения.

Бежовият цвят ще помогне на нервното дете да се справи по – лесно със стреса и със силните си емоции. Според психолозите той съдейства за придобиване на увереност.

Бежовият цвят е подходящ както за момче, така и за момиче. Разбира се може да използвате различни цветни акценти – розови, лилави, червени, жълти, оранжеви, сини. Не се притеснявайте, че стаята ще изглежда скучна. Бежовото като неутрален цвят е подходящ фон за всеки интериор и с правилно подбрани аксесоари и декоративни елементи ще превърнете детската стая в изящно и наистина стилно бижу.


Вероятно когато става дума за избор на цветове за детска стая, всички се сещаме първо за традиционни