Детски стаи за момчета

01/12/2014, 03:00:00
Оценка 4.1 от общо 30 гласа
01/12/2014
Тагове:
Детски стаи за момчета

Детската стая е помещение с много функции – спалня, място за игри и развлечение, гостна, стая за учене.

Това прави обзавеждането й не особено лека задача – тя трябва да бъде удобна и функционална, но и да развива въображението на детето. То трябва да се чувства в свой малък свят в детската стая!

Момчетата обичат да превръщат всяко нещо в приключение затова и детската стая трябва да развива тяхната креативност. Една стая с макети и модели на кораби, самолети, коли, оборудвана със стълби и достатъчно пространство за игра би зарадвала всяко малко момче.

Често леглата се избират в интересни форми на плавателни съдове и превозни средства. Цветовете могат да бъдат различни, обикновено преобладават – синьо, зелено, жълто, оранжево.

Може да се спрете на тематична детска стая. Опциите са много: автомобили, самолети, моряци или пирати, спортна, музикална, джунгла, космос.

Изберете я според интересите на малчугана, дори и идеята да не ви се струва много практична, бъдете сигурни, че всяко дете ще се зарадва на тематична стая с любимите му интереси или герои.

Вижте нашите предложения за дизайн на детски стаи за момчета. Има варианти за бебешки стаи, за по-големи деца, както и тинейджърски стаи: 


Детската стая е помещение с много функции – спалня, място за игри и развлечение, гостна, стая