Цветовете в интериора през лято-есен 2019

15/07/2019, 15:33:49
Оценка 5 от общо 2 гласа
15/07/2019
Тагове:
Цветовете в интериора през лято-есен 2019

Вижте кои цветове ще бъдат хит в интериора през лято-есен 2019:

Приглушено пастелно лилаво

Тази година лилавата гама е представена от нежен, приглушен тон, който успешно се съчетава както с тъмни така и със светли цветове. Мекото, пастелно лилаво ненатрапчиво се вписва в интериора и създава хармонична, нежна, спокойна атмосфера. Подходящо е за спалнята, банята, детската стая.

Глина

Земните тонове остават на мода и през лято 2019, представени от меката глина. Цветът е смесица от теракота, мед, горчица с леки карамелени нюанси. Комбинира се чудесно както с топли така и с хладни цветове.

Жив корал

Според Pantone „жив корал“ е цветът на 2019 година. Той е нежен, романтичен, изискан и открояващ се. Излъчването му е „смекчено“ в сравнение с яркия корал.

Горчица

Топъл, земен, позитивен, цветът горчица отлично се съчетава със синьо, зелено, кафяво. Подходящ е за дневната, трапезарията, кухнята.

Млечен шоколад

Още един топъл, неутрален цвят е млечния шоколад. Той е подходящ за създаване на спокойна, хармонична обстановка. Навява усещане за уют, комфорт, топлина. Идеален е за дневната, банята, спалнята.

Електрик Лайм

Чудесен акцент, раздвижващ и най-семплия интериор е цвят лайм. Съчетава се отлично с черно, бяло, кафяви и бежови тонове.

Синьозелено

Красивата симбиоза между наситено синьо и зелено е отлична за акцентен цвят. Съчетава се добре със злато, мед, бронз, сребро.

Пустинна роза

Пепеливорозовите и бледорозовите тонове също са хит в интериора през лято-есен 2019. Те се отличават с нежност, мекота и финес. Придават стил на всяко помещение. Съчетават се отлично с лилаво, мъгливо синьо, бяло, сиво, злато, бронз.


Вижте кои цветове ще бъдат хит в интериора през лято-есен 2019: Приглушено пастелно лилаво Тази