Представяне на EGO. Като технология и като фирма - производител

06/04/2020, 16:55:19
Оценка 5 от общо 3 гласа
06/04/2020
Представяне на EGO. Като технология и като фирма - производител

ЦЯЛАТА МОЩНОСТ НА БЕНЗИНА БЕЗ БЕНЗИН

Светът се променя бързо. Цялото общество се отдалечава от изкопаемите горива и приема по-чиста, по-зелена енергия. Ето защо ние вярваме, че е време за нов, по-интелигентен начин да захраним машините за поддръжка на градината и озеленяването. EGO Power+ осигурява мощност, отговаряща на бензина, само че без шум, дим и вредни газове. Водещата в индустрията технология Arc Lithium 56V батерия доставя ново ниво на производителност и надеждна мощност, от която имате нужда, за да свършите всички задачи в градината. Удобен за използване, с впечатляващо време на работа и бързо презареждане, акумулаторния инструмент предлага максимално удобство. Няма разходки до бензиностанцията за гориво и вече не е нужно да се съхраняват леснозапалими течности.

ЛИТИЕВО ЙОННАТА БАТЕРИЯ НА EGO С ФОРМА НА АРКА ИМА НАЙ-ВИСОК КАПАЦИТЕТ ОТ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ АНАЛОЗИ

Батерията ни е създадена съгласно уникална и патентована технология ARC (във формата на арка). Това е причината тя да има уникални характеристики.

Проектирана от нулата за да постигане производителността на машините захранвани с бензин, батерията EGO Power+ Arc Lithium 56V има иновативен дизайн, който допринася за максималното охлаждане на батерията. За разлика от обикновените тухлени батерии, които с групираните плътно клетки, прегряват и спират да работят, уникалният дизайн батерията на EGO във формата на арка разпределя топлината по-ефективно.

Keep Cool™ технология

Не само иновативният ARC дизайн помага да се предотврати прегряването. Всяка индивидуална клетка е обвита от уникалната материя Keep Cool ™, която поема топлинната енергия и поддържа клетките при оптимална температура за по-дълго време.

Интелигентна мощност

Батерията EGO Power+ Arc Lithium 56V има интелигентно управление (платка), с помощта на която постоянно контролира и оптимизира работата на всяка отделна клетка, така че винаги можете да разчитате най-доброто захранване, производителност и продължителност на работа.

Външно поставяне на батерията

За разлика от други производители, за по-добро охлаждане, нашите батерии се поставят на външната страна на инструментите - не се пъхат навътре като в капсула. От прах и влага ги защитава корпус с гумено покритие и обшивка, която поглъща вибрациите.

 

Бързо презареждане

Уникалния дизайн на батерията не само я превръща в такава с най-висок енергиен капацитет сред преносимите ръчна батерии. Той също така прави EGO Power+ Arc Lithium 56V батерия с най-краткото време за презареждане.

Универсално приложение

Една и съща Arc Lithium батерия пасва на всеки инструмент от гамата на EGO Power+. Само поставете батерията, „щрак“ и сте готови за работа.

Peace of mind

Всички инструменти на EGO Power+ имат удължена 5 годишна гаранция за инструментите и 3 години гаранция за батериите за тези, които използват машините за личното си стопанство. За тези, които използват инструментите за професионална работа, гаранцията е в зависимост от класа на инструмента от 1 до 3 години.

ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

EGO е бранд, основан на иновациите. Като част от едно международно производство, създадено през 1993 г., EGO Power+ разширява границите на безжичните технологии и сега е един от най-големите производители на акумулаторни инструменти в света. В завода на EGO се произвеждат над 10 милиона машини всяка година, които се продават в 65 страни по света

Това са машините, които ще разбият представата за акумулаторни инструменти, защото са мощни, лесни за ползване и пълни с екстри, за които дори и бензиновите градински инструменти не могат да мечтаят.

Най-авангардната технология за големи преносими батерии е вградена в продуктите на EGO POWER+.


ЦЯЛАТА МОЩНОСТ НА БЕНЗИНА БЕЗ БЕНЗИН Светът се променя бързо. Цялото общество се отдалечава от изкоп