EGO POWER+ инструментите за всяка градинска работа

24/04/2020, 14:29:36
Оценка 5 от общо 3 гласа
24/04/2020
EGO POWER+ инструментите за всяка градинска работа

Гамата от акумулаторни инструменти на EGOPower+ включва всичко необходимо за градината ви и много повече.

За косене на тревата може да използвате EGO косачките, които са достатъчно мощни и бързи да се справят с тревни площи между 300м2 и 1200 м2. Имат самоход (т.е. не се налага да бутате косачката, тя има самостоятелно задвижване), обемен кош за събиране на тревата, възможности за мулчиране (ситно нарязване на тревата, която пада обратно на терена, като го подхранва), странично изхвърляне на тревата.

Всички косачки на EGO се сгъват и могат да бъдат съхранявани вертикално, което спестява място и улеснява пренасянето на косачката в багажника на колата. И не на последно място една интересна опция: фарове за косене в тъмните часове. Ако закъснеете с косенето и тъй като акумулаторните косачки работят по-тихо от бензиновите, може да си позволите да поработите и по-късно вечерта при което фаровете на косачката са много удобна опция. Разгледайте разнообразието от модели тук.

Живият плет е традиционно оформление за много от градините у нас и по света. За да изглежда добре той трябва да бъде надлежно оформен (подстриган). Разновидностите от ножици за жив плет предлагани от EGO Power+ са такива за любителски нужди и за професионалисти. С дължини на ножовете 51см – 61см - 65см може да се оформи и най-високия и гъст жив плет. Друга важна характеристика на ножицата за жив плет е стъпката на зъбите, която означава колко дебело стъбло може да среже ножа (вариантите са 22мм, 26мм, 33мм).

За лесно и прецизно дооформяне на живия плет, особено там където формите му са обли или разчупени има инструмент, който с маникюрна точност ще завърши идеалното оформление на градината.

За личната градина на вилата или къщата един от най-полезните инструменти е многофункционалния Multi-Tool. Това е инструмент с една задвижваща глава и много приставки. EGOпредлага своят Multi-Toolс 7 приставки, покривайки почти всички дейности в градината:

  • Оформяне на тревата (тример, приставка за окрайчване)
  • Кастрене на клони (прътов трион)
  • Подрязване на живия плет (къса и дълга приставка за живия плет)
  • Култивиране на почвата около цветните лехи и овошките
  • Измитане на пътеките (почистване от листа и сняг през студените месеци)

Измитане на пътеките (почистване от листа и сняг през студените месеци)

В допълнение на арсенала от градински инструменти EGO предлага:

Верижни триони и Въздушни метли.

Верижния трион на EGO е достатъчно мощен за да си нарежете дърва за камината. При най-малката опция за батерия от 2.5Ah може да направите до 100 сряза, което напълно достатъчно за домашни нужди.

Един от любимите ни инструменти е въздушната метла, защото никога не сме предполагали колко много приложения може да има:

  • събиране на листа през есента
  • събиране на трева след косене
  • почистване от стърготини след рязане на дърва
  • почистване на пътеки, веранда или балкон от пресен сняг
  • изсушаване на току-що измит автомобил и много други

Повече за различните модели въздушни метли може да видите на нашият уебсайт.


Гамата от акумулаторни инструменти на EGOPower+ включва всичко необходимо за градината ви и много по