Цветя красят старите вещи

30/03/2015, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 38 гласа
30/03/2015
Тагове:
Цветя красят старите вещи

Всеки, който има градина със сигурност с нетърпение чака топлите дни и вечери когато може да поседне под сянката на дърветата, беседката или верандата и да се наслаждава на природата и хубавото време. Разбира се за да бъде градината красиво и приветливо място се изисква доста труд, освен редовната поддръжка, някои дребни детайли биха могли да придадат необикновен чар на всеки двор.

С подръчни средства и малко фантазия може да декорирате градината по свой собствен начин и да я превърнете в приятно, за почивка и забавление, място. Просто погледнете в мазето или на тавана. Почти сигурно ще откриете непотребни и най – вероятно вече забравени вещи и предмети, които с малко усилия могат да бъдат преобразени и да красят вашата градина.

Предметите могат да бъдат най – различни – велосипед, който вече не се ползва по предназначение, количка за дърва, стара каручка, стол, пейка, масичка, стар полилей, непотребните гуми за кола, и още и още...

Какво би могло да вдъхне нов живот на старите вещи? Разбира се цветята! С малко боя и зеленина всеки стар предмет или мебел ще придобие съвсем нов облик и ще радва очите ви в градината.

Има безброй варианти за градински декорации със стари вещи, всичко зависи от вашето въображение и това какво имате в наличност. Отделете малко за да зарадвате семейството и да изненадате вашите гости с нестандартни цветни идеи!


Всеки, който има градина със сигурност с нетърпение чака топлите дни и вечери когато може да поседне