Беседки и перголи - релакс в градината

28/04/2015, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 81 гласа
28/04/2015
Тагове:
Беседки и перголи - релакс в градината

Едно от най – приятните изживявания, което може да си подарите във вашия двор е създаването на градински кът с беседка или пергола, в който да прекарвате свободното време, да си почивате с книга в ръка, да обядвате или вечеряте с приятели и да се забавлявате. Независимо дали разполагате с голяма градина или с малък вътрешен двор, винаги може да си обособите малко кътче за релакс.

Обособяването на беседка или пергола в градината ще ви осигури незабравими мигове сред природата, независимо от времето навън. Те се създават да служат като сенчести зони за отдих и забавление.

Ако планирате да се храните навън добре е да разположите беседката или перголата в близост до кухнята, за да улесните пренасянето на храна и посуда. А ако имате възможност може да си изградите външна лятна кухня, която да съчетаете с кът за отдих и хранене.

Перголата става истински цветен рай, когато е порита с водопад от увивни растения, които могат да служат за стени и покрив и да предпазват от слънчевите лъчи, а и от любопитни погледи.

Може да декорирате перголата с пъстри ефирни завеси, балдахин, декоративни възглавнички, саксии с любимите ви цветя. За да използвате беседката или перголата и вечер добре е да помислите за осветление. Имате доста възможности за избор – LED осветление, лампиони, фенери.

За истински романтична атмосфера и прекрасни вечери навън би съдействало откритото огнище в двора. То създава невероятен уют и незабравими моменти.

Експериментирайте и създайте свой неповторим кът за забавление и отдих в градината!


Едно от най – приятните изживявания, което може да си подарите във вашия двор е създаването на