Стенни декорации с чинии

17/01/2017, 07:47:52
Оценка 4.5 от общо 71 гласа
17/01/2017
Тагове:
Стенни декорации с чинии

В модерния интериорен дизайн съществуват множество варианти за украса на стените – картини, гоблени, фотографии, пана и фототапети. Една не толкова разпространена идея е декорацията на стената с чинии. Всъщност тази традиция не е нова, макар и да не е особено нашумяла. В зависимост от формата, размера и цвета си чиниите предлагат голямо разнообразие от възможности за декорация.

Предлагат се специално създадени дизайнерски колекции чинии, но разбира се като по – икономичен вариант могат да се използват обикновени цветни или дори бели чинии, както и такива, които сами сте си декорирали по ваш вкус и съобразили с вашия интериор.

Чудесен вариант е ако разполагате с ретро чинии, дали от къщата на баба, дали закупени от някъде, благодарение на тях може придадете интересно винтидж излъчване на дома си.

Чиниите могат както да контрастират на стената, така и да се сливат с нея. Може да изберете шарени или едноцветни варианти. Всичко зависи от вашите предпочитания и ефекта, който желаете да постигнете:


В модерния интериорен дизайн съществуват множество варианти за украса на стените – картини, го