Нов облик на дома с декоративни стикери

17/02/2018, 06:45:23
Оценка 4.4 от общо 34 гласа
17/02/2018
Тагове:
Нов облик на дома с декоративни стикери

Домът ви има нужда от освежаване, искате да разнообразите интериора, а не планирате ремонт? Или просто искате да придадете повече уют и уникалност на всяко помещение? Можете да го направите лесно с достъпна и модерна декорация със стикери.

Декоративните стикери за стена - http://stickerix.com/priroda могат да вдъхнат нов живот дори и на най – скучната стая. Те са оригинален и бърз начин да преобразите едноцветна стена. Предлагат се в голямо разнообразие от форми, изображения, цветове, размери. Издръжливи са, пасват на всеки интериор и можете лесно да ги монтирате и сами.

Стикерите за декорация се доказаха като абсолютен хит в интериорния дизайн през последните години и това не е случайно. Те позволяват бърза и лесна промяна на дома без ремонтни дейности. Могат да заместят картините на стената, да бъдат превърнати в цветен акцент или да преобразят старите мебели. Декоративните стикери са чудесен начин да освежите всяка стая без да влагате много средства. Освен това лесно могат да се подменят когато ви омръзнат.

За да изберете правилния стикер за всяко помещение съобразете се с цялостната концепция за визията на стаята и с ефекта, който искате да постигнете. Предлагат се стикери, изобразяващи цветя, животни, природни мотиви, хори, интересни места, приказни герои, стикери с детски мотиви.

Забавен и ефектен начин да освежите детската стая е да използвате стикери с животни, анимационни герои, стикери със спортни или музикални мотиви.

За спалнята може да изберете красиви стикери с цветя или природни мотиви.

За кухнята и трапезарията се предлагат интересни стикери, изобразяващи плодове и зеленчуци, чаша ароматно кафе или прибори за хранене. Също така и закачливи стикери, които ще придадат нов облик на стария хладилник.

Предлагат се и забавни и нестандартни лепенки за баня и тоалетна, както и стикери, подходящи за стъклени повърхности.

Още един чудесен начин да украсите вашия дом са декоративните огледала. Те представляват стикери с огледална повърхност, изработени от акрилна смола с отлични отразителна свойства. Предлагат се в разнообразие от дизайни и форми и могат да раздвижат интериора на всяко помещение във вашия дом или офис. Поставят се и се свалят лесно и безпроблемно върху всяка повърхност.

Ако искате да придадете различен облик и индвидуален характер на вашия дом разгледайте многообразието от стикери, фризове и декоративни огледала на Stickerix.com и изберете най – подходящите за вас!

Източник: Stickerix.com


Домът ви има нужда от освежаване, искате да разнообразите интериора, а не планирате ремонт? Или прос