Лесни и уникално красиви декорации с плаващи свещи

28/10/2014, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 29 гласа
28/10/2014
Тагове:
Лесни и уникално красиви декорации с плаващи свещи

Плаващите свещи могат да бъдат невероятно ефектен елемент в декорацията на масата, независимо от повода. Те са лесен и достъпен начин за украса за романтични вечери, паритита, сватбена украса, празнична трапеза и а просто за създаване на настроение без специален повод.

Плаващите свещи се носят по повърхността на водата, освен чаени могат да бъдат използвани и други ниски свещи, стига да са с широка основа. За съд може да бъде използвана ваза, чаша, купа с вода или друг подходящ съд, какъвто изберете.

Аранжировката се прави според обстановката, в зависимост от повода, а защо не и от сезона. Това например е красива есенна декорация...

Съчетанието на меката светлина на свещите със стъкло и вода създава много приятни отблясъци и е достатъчно богата украса за масата, без да има други декоративни елементи.

Изборът на декоративни елементи, които да поставите в съда е голям, това могат да бъдат цветчета, листенца, перли, стъклени камъчета, кристали, клонки или плодове според сезона.

А защо не едно цвете и няколко речни камъчета, достатъчна стилна и нежна украса.

Прави се изключително лесно – съда се напълва внимателно с вода, ако желаете се добавят още декоративни елементи и най-отгоре се поставя чаената свещичка. Това е всичко!


Плаващите свещи могат да бъдат невероятно ефектен елемент в декорацията на масата, независимо от пов