Оригинални начини за сгъване на салфетки

08/11/2022, 13:16:31
Оценка 5 от общо 2 гласа
08/11/2022
Тагове:
Оригинални начини за сгъване на салфетки

Нестандартно и красиво сгънатите салфетки ще направят вашата трапеза да изглежда изискана и празнична. Независимо дали сте поканили гости за вечеря или сте събрали семейството за Коледа или рожден ден, стилно декорираната маса винаги се откроява и създава настроение.

Представям ви няколко оригинални идеи за сгъване на салфетки

Папионка

Салфетката във форма на папионка или панделка е много подходяща за тържествено събитие – рожден ден, кръщене или отбелязване на друг важен повод. Използвайте сатенена или дантелена лента по средата за допълнителен ефект. За да създадете панделка, сгънете салфетката по показания начин.

Сърце

Салфетката във форма на сърце е чудесно допълнение към трапезата за Свети Валентин, както и за всяка романтична вечеря за двама.

Лилия

Салфетката във формата на лилия е нежно и много стилно допълнение към изискана вечеря.

Ще ви бъде нужна плътна материя и пръстен за салфетки. Сгъването е малко по-трудно, но усилията си заслужават.

Роза в чаша

Много красив и оригинален начин да изненадата любимите си хора е да украсите трапезата със салфетки под формата на роза, поставени в елегантни стъклени чаши.

Джоб

Салфетката във форма на джоб е подходяща за специални и изискани поводи като фирмени събития, юбилей, семейни тържества. В образуваното джобче може да се поставят прибори и цвята за украса.

Елха

Чудесна идея за Коледна и Новогодишна трапеза е салфетката, сгъната като елха. Най-добре използвайте зелени салфетки от плътна материя.


Нестандартно и красиво сгънатите салфетки ще направят вашата трапеза да изглежда изискана и празничн