Нощници за бременни жени - стил и комфорт

22/10/2021, 16:04:03
Оценка 5 от общо 1 гласа
22/10/2021
Нощници за бременни жени - стил и комфорт

Кой казва , че видът на нощницата за бременна или кърмеща жена задължително е не особено изискан? Дизайнерите предлагат широк асортимент от модели, в които бременната жена ще се чувства комфортно и ще бъде очарователна. Модели, които ще са актуални по време на бременността и след това. Предлагат се изтънчени варианти, украсени в долната част и в областта на гърдите с нежна дантела, с набор под гърдите – удобство за бъдещите майки. Още повече , че болшинството модели перфектно поддържат растящите гърди на бременната жена и не е необходимо да се носи сутиен под нощницата.

Или изискан модел с дълбоко деколте. Особено ако е с двуслойна конструкция. Долният слой е от приятна на допир естествена коприна, а горният – от полупрозрачна черна мрежа, което прави модела секси и красив.

В периода на бременност сънят може значително да стане неспокоен, което се дължи на хормоналните промени у жената. Затова бъдещата майка трябва да си създаде максимално комфортни условия за почивка. И специалната нощница за бременни е първото и наистина най-просто нещо, което може да повлияе на качеството на съня. Тя ще осигурява свобода на движенията, тъй като е съобразена с променящата се фигура на бременната .

Съвременните нощници  могат да бъдат семпли, с класическа кройка, и много красиви, с оригинален дизайн.  Широкият асортимент позволява да се изберат любимия модел, различни разцветки и интересни принтове. И се знае, че закупената нощница за бременни не е само за сън. Тя трябва да носи комфорт и стил на жената. Трябва да я кара да се чувства красива. Нощницата, заедно с дрехите за напреднала бременност, са първи в списъка. Нощницата не е задължително да е коприна или дантела, за да е комфортна и красива. Може да бъде от натурален памук, свободна кройка, да е оптимално решение за ситуацията, но да носи една нотка женственост и излъчване, характерно само за бременните жени. Може да бъде и нощница на тънки презрамки – зависи от сезона. Може да е стилен модел с дълъг  или къс ръкав. Може да е комплект  нощница и халат за бременни жени – красиво и практично.

Красивата и стилна нощница е необходима за бременната жена като красивата рокля, удобните обувки или топлото сако. Чудесно е бъдещата майка да се чувства комфортно, но дрехата й, било то и нощница, трябва да е красива. Може да е класически модел със сладък десен. Може да е оригинална нощница, от хипоалергенна материя, която комфортно и красиво пада по тялото.

Когато, някъде по средата на своята бременност една жена усети, че обичаната нощница вече е тясна и неудобна, наистина е време  да се замисли за нова нощница – модел за бременни. Още по-добре, ако предвидливо си е набавила тази така необходима за бъдещата майка дреха. Излишно е д се напомня, че освен красивия дизайн, бременните трябва да търсят модели, обезпечаващи техния здрав и пълноценен сън. Естествени тъкани с добра въздухопроницаемост, с качествено изпълнение, без груби шевове.

Практичните бременни жени се насочват към закупуване на красиви, отговарящи на всички изисквания модели, които ще могат да ползват и след раждането.


Кой казва , че видът на нощницата за бременна или кърмеща жена задължително е не особено изискан? Ди