Тюлените пердета в модерния интериор

26/12/2017, 08:42:43
Оценка 4.5 от общо 39 гласа
26/12/2017
Тагове:
Тюлените пердета в модерния интериор

Правилно подбраните пердета са от изключително значение за цялостната визия на помещението. Едни от най – често срещаните са пердетата от тюл. Те са прозрачни, въздушни и ефирни.

Тънките тюлени пердета могат да бъдат съчетани с плътни завеси. Този варинат е най – добър за спалнята и дневната. Ако се спрете на него двете материи трябва или да са контрастни или тънките пердета трябва да бъдат в неутрален цвят, който да допълва основния цвят на завесите.

Тюлените пердета добавят визуално пространство в малките помещения и загадъчно пропускат определено количество светлина. Те могат да се изпозлват самостоятелно на прозореца или в комбинация със щори и плътни завеси.

Тюлените пердета могат да бъдат изработени от памук, органза, полестер, да бъдат мрежести с дантела или бродерия, както и с различен обем. По отношение на цвета най – често се предпочитат бели тънки пердета или такива в неутрални нюанси – бежово, слонова кост, мляко с какао. Те съдзават усеща за простор и лекота на интериора. Подходящи са за малки помещения. Кафеникавите нюанси добавят хармония, уют и комфорт в дома. Подходящи са за дневната и антрето. За кухнята най – често се избират пердета в жълто, оранжево и зелено. Златистите тюлени пердета определно са класика. Изключително подходящи са за хола и спалнята. За създаване на романтична обстановка най – често се залага на лилави, сини или розови ефирни пердета.

Красивите тюлени пердета са подходящи за всяко помещение в дома ви. Ако са правилно подбрани те стоят невероятно навсякъде и придават неустоим чар на интериора.

Кокетни къси пердета в антрето

Тюлени пердета, съчетани с плътни завеси във всекидневната

Тюлени пердета в комбинация с роло щора в трапезарията

Неутрални тюлени пердета в кухнята

Два ката тюлени пердета в детската стая

Тюлени пердета, комбинирани с плътни завеси в спалнята


Правилно подбраните пердета са от изключително значение за цялостната визия на помещението. Едни от