Хол в бежово - винаги стилен и модерен

18/09/2019, 09:27:38
Оценка 5 от общо 3 гласа
18/09/2019
Тагове:
Хол в бежово - винаги стилен и модерен

Всекидневната в бежови нюанси е идеално решение за хора, които обичат да залагат на сигурно и не си падат по екстравагантни и смели интериорни идеи. Тя е за всички, ценящи комфорта, уюта, спокойствието и елегантността.

Бежовото е универсален цвят и успешно се съчетава с различни топли и студени нюанси. Влияе положително на психиката, успокоява, създава усещане за уравновесеност, комфорт и релакс.

Студените бежови нюанси са добро решение за маломерни стаи, тъй като ги разширяват визуално.

Как да използваме бежовият цвят в дневната?

Стените

Декоративна мазилка или боя в бежово-кафявата гама дава възможност за разнообразни декорации на стените чрез картини, фототапет, часовник или други аксесоари.

Тапети, боя или мазилка в бежово са подходящи както за големи така и за малки стаи. Светлите бежови тонове са удачни за помещения, в които не влиза достатъчно естествена светлина. В комбинация с изкуствено осветление с достатъчно силна и топла светлина стаята изглежда по-просторна и уютна.

Тавана

За таванът е подходящо да се спрете на цвят слонова кост или подобен от светлата гама. Най-добре е цветът да бъде същия или един тон по-светъл от този на стените.

Подовата настилка

Ламинат, линолеум, гранитогрес или килим в топли шоколадови нюанси внасят уют и елегантност в бежовата всекидневна. Паркет или дюшеме също се вписват чудесно в дневната в бежово-кафява гама и придават особен чар и топлина.

По отношение на мебелите може да заложите на такива в натурални дървесни тонове както и на модерни мебели в бяло, тъмен шоколад или слонова кост.

При декорациите възможностите за избор са наистина много поради безпроблемното комбиниране на бежовия цвят с останалите. Успешни съчетания за дневната са бежово и синьо, тюркоаз, мента, зелено, маслина, керемида, бяло.

Обстановката може да се раздвижи и с помощта на ярки, цветни аксесоари или текстил в жълто, синьо, лилаво.


Всекидневната в бежови нюанси е идеално решение за хора, които обичат да залагат на сигурно и н