Фототапети в хола - тенденции

22/03/2019, 14:06:24
Оценка 5 от общо 2 гласа
22/03/2019
Тагове:
Фототапети в хола - тенденции

Какви са последните тенденции при фототапетите в дневната?

Животни

Класика в жанра! Фототапетите изобразяващи различни животни, остават едни от най – предпочитаните. Дизайнът на изображенията е все по – минималистичен, те най – често са черно – бели, семпли, стилни и внушителни. Изборът тапети с животни е огромен – лъвове, коне, слонове, кучета, птици, влечуги и други.

Природа

Друг често срещан вариант са природните пейзажи. Фототапетите с природа са чест избор за всекидневна и спалня. Можете да избирате горски пейзаж, поляни с цветя, планини, морски пейзажи, езера, водопади и много други.

Триизмерни изображения

Наистина ли има носорог в хола? Или космически кораб? Съвременните 3D изображения са толкова реалистични, че заслужават място в изисканата всекидневна.

Градски пейзажи

И тази идея не е нова, но пък реализацията й е осъвременена. Градските пейзажи често имитират ретро фотографии. Но пък се предлагат и цветни, изключително реалистични изображения на градски пейзажи с изгреви и залези. Дали небостъргачи в Ню Йорк, Голдън гейт в Сан Франциско или изглед към Рио де Жанейро, изборът е безкраен!

Мегаполис

Внушителен пейзаж на огромен мегаполис е подходящ за модерна или минималистична всекидневна.

Фототапети, увеличаващи пространството

Те са много подходящи за малки помещения. Увеличават визуално обема на стаята. Примери за фототапети за малки пространства.

Геометрични форми

Геометричните фигури, както и абстракциите стават все по – актуални при фототапетите.

При избор на фототапет за дневната винаги трябва да вземем предвид: големината на стаята, формата й, светлината, интериорният стил, останалите декоративни елементи, както и основните цветове.


Какви са последните тенденции при фототапетите в дневната? Животни Класика в жанра! Фототапетите