Уют и комфорт в сиво

13/08/2018, 14:25:37
Оценка 5 от общо 2 гласа
13/08/2018
Тагове:
Уют и комфорт в сиво

Колко нюанса сиво са необходими за създаването на прекрасен, комфортен и уютен интериор? Всъщност много по – малко от 50. Мистериозният оттенък на сивото придава на интериора загадъност, хармония, хладно очарование и удивително спокойствие. Тъмко това е постигнато и в този апартамент, състоящ се от кухня с дневна и трапезария, спалня, антре, дрешник, баня. Към жилището има и уютна тераса.

Апартаментът е обзаведен в стил, който е смесица между съвременна класика и шаби шик. Дизайнът е практичен, изчистен и в същото време кокетен.

Кухнята е обединена с дневната и за да се оползотвори наличното пространство е обзаведена с шкафове, достигащи до тавана. В нея е разположена малка трапезна маса, а в холът има удобна мека мебел.

В спалнята е заложено на хладно синьо и нежни тапети в провансалски стил.

Към основните цветове: сиво, охра, глина и синьо в банята откриваме и белия цвят. Мебелите и рамката на огледалото са от масивна дървесина. В антрето пък се наслаждаваме на ретро фотография.

Макар и малък този кокетен апаратамент е обзаведен с всичко необходимо за да се предостави нужния комфорт на собствениците си.


Колко нюанса сиво са необходими за създаването на прекрасен, комфортен и уютен интериор? Всъщност мн