Елегантен и практичен двустаен апартамент в съвременен стил

23/09/2020, 12:04:06
Оценка 4.8 от общо 4 гласа
23/09/2020
Тагове:
Елегантен и практичен двустаен апартамент в съвременен стил

Апартаментът е проектиран от архитект-дизайнер Дмитрий Лукянов. На площ от 53 кв.м. са разположени кухня с трапезария, спалня с дневна и баня. Желанието на собствените е за максимално светъл и просторен апартамент с отворен план, който да бъде топъл, уютен и стилен. Цветовете са неутрални, тъй като са елегантни и никога не излизат от мода.

За кухнята са избрани бели шкафове без дръжки и излишни декорации. Гланцовите повърхности отразяват светлината и създават усещане за простор.

Топлите кафяви тонове внасят уют и елегантност.

На усвоения балкон е оформен кокетен кът за кафе с бар столове и красива гледка.

Кухнята е оборудвана с малка трапезария и компактна, кръгла маса за хранене. вратата към антрето е премахната за да се създаде усещането за повече простор.

За спалнята и дневната са избрани светли, неутрални тонове и мек, изискан текстил.

Телевизорът е позициониран така че да може да се гледа както от леглото така и от дивана. Съчетан е с гардероб и компактен ТВ шкаф, а над него има полица за съхранение на книги и аксесоари.

Жълтия цвят придава колорит и весело настроение на банята. Обособена е стенна ниша за съхранение, а мивката е съчетана с елегантен шкаф. Душ пространството е комбинирано с вана, което е отлично решение за малко помещение.


Апартаментът е проектиран от архитект-дизайнер Дмитрий Лукянов. На площ от 53 кв.м. са разположени к