Апартамент съвременна класика с индустриални акценти

19/08/2021, 10:17:22
Оценка 3.7 от общо 3 гласа
19/08/2021
Тагове:
Апартамент съвременна класика с индустриални акценти

Жилището, което ще ви покажем, е разположено на площ от 48 кв.м. и се състои от хол, кухня, спалня, баня, малко антре и тераса. Собственикът му е творческа личност и се нуждае от удобно, просторно и уютно място, което в никакъв случай не бива да е скучно, за да го вдъхновява и развива въображението му.

Холът бива отделен от кухнята с помощта на плъзгаща стъклена врата, което предлага елегантност и функционалност едновременно, тъй като по желание на собственика двете помещения могат да бъдат отворени едно към друго и да се използват като едно цяло в определени моменти, а в същото време може да бъдат бързо и лесно разделени когато това е необходимо. Стъклената врата е отлично решение за малки жилища, тъй като е прозрачна и пропуска светлината. Помещението изглежда просторно и преградата не отнема визуално от наличното пространство.

Интериорният стил е комбинация от съвременна класика и индустриални елементи, които му придават особен чар и творческо излъчване. За кухнята са избрани ярки цветове и лофт акценти – открита тухлена част от стената, бетон и каменни скулптури, декоративни греди на тавана.

Меката синьо-зелена гама има успокояващо излъчване, внася хармония, уют и елегантност. Текстилът също е впечатляващ – меко кадифе, ефирен тюл и пъстри плътни завеси.

Източник: roomble.com


Жилището, което ще ви покажем, е разположено на площ от 48 кв.м. и се състои от хол, кухня, спалня,