Проекти на кухни 12 кв.м. в бежови нюанси

11/06/2019, 15:03:40
Оценка 5 от общо 2 гласа
11/06/2019
Тагове:
Проекти на кухни 12 кв.м. в бежови нюанси

Представяме ви два проекта на кухни от 12 кв.м. в бежови нюанси от ZH-Design студио.

Първият вариант е кухня, решена в различни тонове на бежовия и сивия цвят. Тя е с модерни, вградени електроуреди, а част от плота служи като кът за хранене.

Кухнята е разположена П-образно и заема от 3 от стените на помещението. Плотът е от изкуствен камък, големия прозорец е декориран с полупрозрачни римски щори, а окачения таван допълва елегантната атмосфера с помощта на скрито осветление. Частта под прозореца е оборудваната с плот и бар столове и може да се ползва като кът за кафе, питие след работа, бърза закуска, помощ при готвене или дори мини работен кът.

Втория вариант съчетава различни нюанси на бежовия цвят и прибавя лилави акценти. Тук кухнята е разположена Г-образно, а трапезната част е представена от компактно канапе и малка, стъклена маса с два стола. Стените са декорирани с бежови тапети, а подовата настилка съчетава плочки и паркет. Плотът е от изкуствен камък, а гърбът на кухнята е изпълнен с интересни огледални елементи. Завесите са представени от римски щори и ефирно перде. Лилавите акценти придават нотка колорит и шик в бежовия дизайн.


Представяме ви два проекта на кухни от 12 кв.м. в бежови нюанси от ZH-Design студио. Първият вариан