Идеи за кухни с тъмен работен плот

14/02/2017, 06:06:26
Оценка 4.5 от общо 74 гласа
14/02/2017
Тагове:
Идеи за кухни с тъмен работен плот

Кухненския плот в тъмен цвят е удобен от практична гледна точка, винаги изглежда добре и подчертава красотата на кухненските шакфове, особено като те са светли и се получава отчетлив контраст. Освен това визуално разделя горната и долната част на кухненското обзавеждане.

Тъмната работна повърхност пасва особено много на бели, бежови и пастелни кухненски шкафове, както и на такива от светло дърво. Класика е черния работен плот, съчетан с бели кухненски шкафове – комбинация, която винаги стои стилно и безкомпромисно.

Работния плот от тъмна дървесина изглежда наистина очарователно с бели кухненски шкафове или мебели цвят ванилия.

Черният работен плот може да бъде съчетан с почти всички цветове кухненско обзавеждане. Може да го комбинирате с тъмни мебели в случай, че не искате да изпъква и целите минималистично и изчистено интериорно решение, или пък със светли за да постигнете контраст.

Кухненският плот в тъмно сиво също е модерно и практично решение. Сивото се среща все по – често в съвременната кухня, като започнем от иноксовите уреди, приборите и стигнем до мебелите, стените, подовите настилки, дори аксесоарите. Сивият цвят е неутрален и лесно се съчетава с всички останали цветове.


Кухненския плот в тъмен цвят е удобен от практична гледна точка, винаги изглежда добре и подчертава