Детски стаи в неутрални цветове

13/02/2019, 09:18:28
Оценка 5 от общо 2 гласа
13/02/2019
Тагове:
Детски стаи в неутрални цветове

Когато заговорим за интериора на детската стая, първите асоциации за цветове най – често са синьо, розово, лилаво, следвани от жълто и зелено. Последните тенденции обаче разширяват възможностите ни за декорация на детската стая, отвъд „традиционните“ досега, нюанси.

Неутралните цветове са съвременно и стилно решение за детска стая. Те са практични и са много подходящи ако стаята се дели от две деца. Особено ако те са разнополови, тогава неутралните цветове са най – добрият избор. Деца, с по – голяма разлика във възрастта също трудно биха били на едно мнение относно цветовете и декорацията в стаята и тук земните нюанси идват на помощ.

Неутрални цветове са бяло, черно, сиво, бежово и всички техни нюанси. Разбира се не е нужно да се ограничавате само до тях. Може да добавите цвят за акцент като например лилаво, тюркоаз, зелено, синьо, според интериорния стил и предпочитанията на детето.

Неутралните цветове успокояват, спомагат за създаване на релакс и хармония, подпомагат концентрацията. Освен това са чудесен фон за красиви декорации като картини, цветни килими, пердета, интересни аксесоари.


Когато заговорим за интериора на детската стая, първите асоциации за цветове най – често са си