Идеи за места за съхранение в банята

27/10/2014, 03:00:00
Оценка 4.7 от общо 31 гласа
27/10/2014
Тагове:
Идеи за места за съхранение в банята

Всички знаем, че мястото вкъщи никога не е достатъчно, а в днешните маломерни жилища, това важи с пълна сила особено за банята. Дори и да нямате този проблем и банята ви да е по-голяма, някои креативни идеи за съхранение със сигурност биха ви били от полза.
Разбира се най-добре е за това да се помисли още при обзавеждането на банята и при закупуване на мебелите за нея.

Пространството под и над мивката е най-често използваното място за съхранение. Дори и да не сте се снабдили с мебели, които осигуряват достатъчно пространство, може да използвате дъверна стълба, например или сами да си монтирате етажерка, на която да съхранявате принадлежностите в плетени кошници. Те освен, че ще играят ролята на шкафове стоят много красиво и създават приятна обстановка в банята.
Разбира се трябва да са такова място, че да не се мокрят.

Мястото до душ-кабината, ако използвате такава, е другата удобна идея за съхранение. По-долу в нашата галерия ще намерите примери за това.

В малките пространства, независимо в коя стая са, трябва да се оползотворява мястото в ъглите. То е особено удобно за съхранение, може да използвате открита стойка с отворени рафтчета, тъй като мястото е достатъчно дискретно и вещите няма да се набиват на очи.

Разгледайте нашата галерия, в която има примери на места за съхранение на аксесоари, както и малки бани, които са оползотворили добре ограниченото пространство.
(Кликнете върху снимките за по-голям размер): 


Всички знаем, че мястото вкъщи никога не е достатъчно, а в днешните маломерни жилища, това важи с пъ