Баня 2019 - ТОП тенденции

06/03/2019, 10:28:32
Оценка 3.7 от общо 3 гласа
06/03/2019
Тагове:
Баня 2019 - ТОП тенденции

Придаването на нов облик на банята не винаги изисква цялостен ремонт. Може да я освежите и модернизирате дори с някои малко промени.

Кои ще бъдат водещите тенденции в дизайна на банята през 2019 година?

Пастелни цветове

Пастелните и бонбонени нюанси ще бъдат актуални през тази годна. Те създават жизнерадостна и хармонична атмосфера в банята. Може да заложите на бледо розово, пастелно лилаво, синьо, зелено, жълто или бонбонено оранжево. Дори да не променяте интериора на цялата баня, само няколко аксесоара като например нова завеса, кърпи или чашки за четка за зъби в тези цветове ще придаде чар и настроение на банята.

Ярко осветление

Осветителните тела с индустриален дизайн са на мода и тази година. Откритите крушки, висящи за метална връв или корабно въже са ексцентричен начин да внесете лофт усещане в банята.

Интересни плочки

Смесването на няколко вида плочки е модерно и интересно решение за преобразяване на банята. Актуални остават и пачуърк плочките.

Нестандартни тапети

Тапети за баня остават на мода. Всъщност все по – често се търсят решения за облицоване на стени, различни от плочките. Вижте с какво може да облечем стените в банята през тази година.

Индустриален стил

Както казахме, индустриалният стил ще властва в банята и през тази година. Груби тухлени стени, открити тръби, бетонен под са актуални трендове в модерната баня.

Функционалност

Разбира се, основна цел са удобството и практичността. Залага се семпли функционални мебели, минимализъм и простота в обзавеждането.

Натурално дърво

Натуралното дърво навлиза все по – убедително в интериора на банята. То се използва на стената, за аксесоари и декорации, а и за изработка на мивки и вани.

Медни аксесоари

Медни и златисти кранчета, душове, дръжки на шкафове, рамки и аксесоари остават ТОП тенденция и през тази година.


Придаването на нов облик на банята не винаги изисква цялостен ремонт. Може да я освежите и модернизи