Тапети с птици

19/09/2018, 15:00:46
Оценка 5 от общо 2 гласа
19/09/2018
Тапети с птици

Тапетите, изобразяващи птици са оригинален начин да направите домът си по – интересен и нестандартен. Подсъзнателно птиците се свързват с топлото време от годината, усещане за свобода, полет в необятното небе и простор.

Тези асоциации ще придадат топъл и комфортен облик на интериора, който ще предразполага към почивка след тежкия работен ден.

Тапети с птици в детската стая

Несъмнено едно от местата, за които тапетите с изображение на птици са най – подходящи е детската стая. Животните почти винаги са на почит там и са предпочитан декор. В интериора на детската стая птиците ще внесат позтивизъм и хармония.

Тапети с птици в спалнята

В спалнята може да създадете романтична или спокойна обстановка с помощта на нестандартни тапети. Изберете леки, светли и неутрални тонове. Добра идея е да поставите тапета само на едната стена, а другите да бъдат едноцветни, боядисани в неутрален цвят.

Тапети с птици в трапезарията

В трапезарията също може да се насладите на позитивната и топла атмосфера, създавана от птиците.

Тапети с птици в дневната

За дневната може да заложите на атрактивен фототапет. Там може да си позволите по – големи и ярки изображения или по – тъмни цветове.

Тапети с птици в кухнята

За кухнята заложете на топли цветове като жълто, оранжево, и свежи нюанси като пролетно зелено. Поставете тапета на едната стена. Птиците могат да бъдат комбинирани с цветя, билки или плодове.

За какъв интериорен стил са подходящи тапетите, изобразяващи птици:

Тапети в ретро стил

Тапети в класически стил

Тапети в модерен стил

Тапети в индустриален стил

Тапети в стил прованс


Тапетите, изобразяващи птици са оригинален начин да направите домът си по – интересен и нестан