Пастелни цветове и златни аксесоари ще са хит през лято 2018

23/05/2018, 09:46:09
Оценка 5 от общо 2 гласа
23/05/2018
Тагове:
Пастелни цветове и златни аксесоари ще са хит през лято 2018

Ако искате да преобразите домът си в тон с последните модни тенденции, вижте кои са горещите интериорни предложения на лято 2018!

По отношение на цветовете се залага на пастелни нюанси, сладоледено розово, цвят глина, индигово синьо, сиво.

Цветовите комбинации са контрастни – съвсем нежни пастелни и ярко, богати и наситени. Виолетови и изумрудени нюанси ще бъдат хит през лято 2018.

По отношение на мебелите модерно остава както избеленото дърво, така и тъмните дървесни нюанси. Ретро и рустик стила са водещи. За меката мебел много предпочитано ще бъде кадифето.

Тапетите с геомтрични фигури също ще са сред водещите тенденции на предстоящото лято.

Все повече се налага и бохо стилът, при който имаме дръзки ярки цветове, комбинация от материали и текстил, ръчноизработени аксесоари, дърворезба, рисунки по стените, артистични и нестандартни декорации. И всичко това на едно място!

Металните аксесоари също остават сред водещите тенденции в интериора през лято 2018.

Предпочитани са бронз, мед и най – вече злато. През тази година златото у дома може да бъде навсякъде – от рамките за картини или огледало, мебелите, сувенирите до полилеите.

Нещо на което се обръща изключително внимание през последните години е комфортът във всяка точно у дома. Едно от местата, на които той е особено важен е банята. Все повече хора мечтаят да превърнат своята баня в домашен СПА център. Все повече се търси начин дори в малката баня да се обособи вана, кътче за разкрасителни процедури и релакс. Залага се на топли, земни или пастелни тонове. Метални аксесоари, огледала и приглушено осветление.

Една тенденция от миналото лято, която се запазва продължава да предизвиква интерес са тропическите принтове. Красиви елементи от джунглата могат да красят стената под формата на фототапет или стикери, да облекат мебелите или да бъдат част от дизайна на аксесоарите.


Ако искате да преобразите домът си в тон с последните модни тенденции, вижте кои са горещите интерио