Фотопечат на тавана

14/01/2019, 13:19:25
Оценка 5 от общо 2 гласа
14/01/2019
Тагове:
Фотопечат на тавана

Опънатите тавани с фотопечат придават на стаята изисканост, чар и най – вече индивидуалност. Фотопечатът на тавана се прави бързо и качествено, не изисква поддръжка.  Техниката е подходяща за всяка стая, включително и банята, въпреки високата влажност.

Фотопечатът може да ви помогне да прикриете някои недостатъци като неравности по тавана. Изображенията са трайни, не избледняват и не се повреждат с времето.

Имате възможност да избирате и между различни видове текстури – гланц, сатен или матово покритие.

Могат да се поставят и 3D изображения, които имат напълно реалистичен вид и ще придадат много колорит и оригинална визия на интериора.

На тавана може да бъде изобразено всичко – открито небе, космос, ангели, птици, цветя, абстрактни рисунки.

Окачения таван с фотопечат е особено подходящо решение за детската стая. Възможностите за изборажения са наистина много – любими приказни герои, животни, джунгла, космос, звездно небе.

Цветът на тавана също може да бъде различен. От класическото бяло, през цялата цветова палитра до черно. Светлите цветове ще придадат простор, а тъмните – загадъчност и стил.

При избора на изображение не пропускайте да се съобразите с цветовата схема и интериорният стил на помещението. Ако основната палитра е монохрамна може да си пзоволите повече от 2 цвята на тавана, ако обаче в стаята преобладават повече нюанси, то изберете по – изчистено изображение, което се състои от един основен цвят и един фонов.

В случай, че в стаята има много цветни декорации – завеси, килими, възглавнички, картини и т.н. то не прекалявайте с цветовете на тавана. Заложете на нежно едноцветно изображение на бял фон – например цвете.


Опънатите тавани с фотопечат придават на стаята изисканост, чар и най – вече индивидуалност. Ф